Svet Neograničenih Mogućnosti

Prirodnim Putem Do Negovanog Lica Uz Pomoć Tehnike Energetski Facelift

Čisto i negovano lice je ono za čim svaka žena, posebno u poznim godinama, žudi. Istina je kako kažu da si mlad onoliko kako se osećaš, ali lice kao ogledalo naše duše, našeg života, može pokazati suprotno. 

Svaka bora koju imamo na licu govori nešto o nama. Živimo u brzom svetu gde jedna savremena žena koja radi, podiže decu i nema dovoljno vremena za sebe, ne stiže da se posveti sebi, svom telu, svom unutrašnjem biću.

emily-goodhart-559566-unsplash-energetski-facelift

Šta ako biste prirodnim putem postigli efekat facelifitnga, umesto odlaska pod nož ili pribegavanja hemikalijama kao što je Botox?

Access Energetski facelift je blagotvoran proces posle koga ćete imati utisak da se kazaljke vašeg biološkog sata kreću unazad. Lice izgleda mlađe, a posebnost ovog tretmana je što se slični efekti dešavaju i u telu. Ovim se tretmanom pokreću energije koje nas oslobađaju delovanja ograničavajućih misli, osećanja i uverenja o bolestima, starenju, i mnogim drugim temama koje telo čine slabim, umornim, bolnim, deformisanim, a lice izboranim i bez osmeha.

Zašto je ovaj tretman bolji od svega ostalog što ste probali – 0% rizika, nema hiruške procedure, nema inekcija, tableta, anestezije i samim tim ni period oporavka.

Ovaj potpuno prirodni proces smanjuje bore, poboljšava vid, učvršćuje tonus mišića i čini vašu kožu zdravijom, čak i na izgled.

Više o tehnici Energetski Facelift možete pročitati ovde.