Svet Neograničenih Mogućnosti

MTVSS, odnosno Molekularni sistem terminalnog valentnog osipanja, je jedan od najdinamičnijih alata polaganja ruku u Access Consciousness-u.

Ovaj telesni proces je često “alat izbora” za uklanjanje skoro svih telesnih tegoba. Može imati snažan uticaj na imuni sistem, a naročito kad se izvodi na zglobovima. Ovo je obično prvi proces koji se pokreće kada neko ima bilo koju teškoću koja uključuje imuni sistem.

Donosi telu lakoću i isceljenje. Veoma je dinamičan i moćan, a relaksirajući i može da dovede do promena mnogo brže od bilo kojih drugih tretmana.

rada_canak_4

KAKO IZGLEDA OBUKA?

MTVSS obuka traje 5 sati, i za ovu obuku nema nikakvih preduslova. Obuka obuhvata teorijski i praktični deo.

U teorijskom delu objašnjava se šta je ovaj telesni proces, koje su njegove prednosti i kako i u kojim situacijama se može koristiti.

U praktičnom delu rade se MTVSS tretmani na celom telu po predloženim pozicijama polaganja ruku. Osoba na kojoj se radi leži udobno na krevetu za masažu.

Dva tretmana se daju, a dva primaju. Svaki tretman traje po 1 sat.

MTVSS se može raditi na celom telu i za pojedinačne sisteme i organe. Na obuci se dobija i znanje kako MTVSS raditi na još 10 pojedinačnih sistema i organa.

To znači da ova obuka sadrži ukupno 11 telesnih procesa.

access_bars_obuka

ŠTA SE DOBIJA OBUKOM?

Ova obuka daje znanje kako da pomognete sebi i svojoj porodici na polju održavanja dobrog zdravlja, a može, onima koji to izaberu, biti i dopuna sadašnjem zanimanju ili novo zanimanje – Praktičar MTVSS telesnog procesa.

Dobijate promene koje niste mogli da dobijete na drugom mestu, alat koji ćete koristiti do kraja života za sebe i svoju porodicu za održavanje mladosti i zdravog tela.

Tretman je veoma prijatan i ako se uradi 20 do 30 puta promeniće se kompletna struktura tela.

Takodje se može koristiti kao dopuna terapijama konvencionalne medicine kako bi se ubrzalo isceljenje.

Dobijeni su odlični rezultati u radu sa klijentima koji imaju artritis, osteoporozu, kod akutnih i hroničnih bolova, pada imuniteta, kod bronhijalnih problema, neplodnosti, prostatitisa, ginekoloških problema i još mnogo toga.

Sportisti, a i oni koji se ne bave sportom, koriste ovaj tretman za aktivaciju mišića i skeletnog sistema.

rada_canak

KOME JE NAMENJENA OBUKA?

Svima koji žele bilo kakvu promenu stanja ili tela bez obzira na pol i uzrast, koji su voljni da urade nešto za sebe, svoju porodicu, decu i koji žele da nauče alate koji im mogu pomoći u bilo kojoj situaciji u životu vezanoj za telo, zdravlje, snagu, izdržljivost, napor…

MTVSS je namenjen i terapeutima, maserima, kiropraktičarima, svima koji se bave nekim oblikom rada na telu, sportistima, trenerima, joga učiteljima i praktičarima i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem ili drugim tehnikama isceljenja – ova tehnika može biti dopuna onome što oni već rade.

dave-contreras-190480-unsplash-joga
rada_canak_4

ZAŠTO BAŠ OD MENE DA UČITE?

Ova obuka treba da bude VAŠ izbor.

Ono što bih želela da podelim sa vama kroz ovu obuku je deo mog života, moje znanje i iskustvo koje sam stekla tokom godina rada sa raznim ljudima.

Moje putovanje kroz Access Consciousness je počelo ne tako davne 2012 – te godine kada sam posetila Love & Spirit Festival, koji se održavao u Beogradu.

Uvek sam volela da radim na sebi, i smatram da u taj rad treba konstantno ulagati. Na festivalu sam prisustvovala predavanju o Access Consciousness metodi, posebno o Access Bars tehnici.

To je bilo predavanje koje je promenilo moj život.

Od tada sam prošla mnogo Access seminara kod osnivača Accessa Consciusness-a Gary Douglasa i dr Dain Heera, kao i specijalističke kurseve kod drugih Sertifikovanih Access voditelja. Stalno usavršavanje dovelo me je i do licence Sertifikovanog Access voditelja – CF, koja mi već 5 godina omogućava da svim učesnicima seminara pružim maksimum.

Ova licenca nije „običan“ sertifikat već pokazatelj istrajnog rada na sebi i integrisanja znanja i umenja i utelovljenja onoga što daju seminari koji su preduslov za dobijanje ove licence.

PRIJAVITE SE NA MTVSS OBUKU

Prijava je informativnog karaktera.

Nakon što popunite prijavu, u roku od 24h na mail će vam stići više informacija o načinu uplate i samoj ceni.

Obavezno proverite SPAM folder, jer se nekad desi da mail zaluta tamo.

U polju ‘Poruka’ naznačite da se prijavljujete za MTVSS Obuku i kog datuma želite da prisustvujete obuci. 

Datum obuke:

12.11.2019.  | 16 – 20h

Prijavite se na MTVSS Obuku

* indicates required
() - (###) ###-####