Svet Neograničenih Mogućnosti

Sve što niste znali o Access Consciousness i Access Bars tehnici

Da li biste želeli da živite život sa lakoćom u sreći i blagostanju? Sve što treba da uradite je da otvorite svoj um i prepustite se čarima života koje će vas odvesti gde budete hteli da idete. 

Moje ime je Rada Čanak, i energetskim radom se bavim još od 1995 godine. Access Consciousness (Access Bars je prva i osnovna tehnika u Access Consiousness-u) je skup tehnika koje sam upoznala 2012. godine i koje su u potpunosti promenile moj život, i otvorile vrata ka svetu kom sam oduvek težila. Ovo predavanje je moj dar vama, koji želite da svoj život živite baš onako kako zamišljate, a ne znate odakle da počnete.

Od davnina nam je usađeno da ne možemo mnogo uticati na budućnost jer koliko god planirali neke stvari jednostavno se nekada ne dese baš kao što smo hteli. To se događa zato što smo naučeni da previše razmišljamo i preispitujemo svaku sitnicu. 

Razmišljanje nas ograničava na stvari koje već znamo i to nas sprečava da vidimo dalje od toga, a baš tamo daleko se nalazi ,,magija”. Budućnost možemo posmatrati kao skup energija i onog što nam naša svest govori da bi bilo moguće. Kada bismo se zagledali duboko u svoje unutrašnje biće i postali svesniji znanja koje posedujemo, znali bi šta se nalazi pred nama, i to bi nam omogućilo da donesemo pravi izbor. Preispitivanjem stvari odvajamo našu svest i gubimo zaštitu koju ona za nas predstavlja.

Zaključavanje sebe u „razmišljanje o tome“ ne samo da vas lišava ovog dragocenog uvida, već isključuje vašu sposobnost da stvorite budućnost koju želite. Kako onda da ‚uključimo‘ svest i kreiramo život kakav želimo? 

Uvodno predavanje upravo govori o tome – Šta je Pristup Svesti (Access Consciousness) i koji nam doprinos može biti u životu. Ako, imate bilo kakvu blokadu koja vam ne dozvoljava da idete dalje, osećate umor od svega i nedostatak volje, i niste zadovoljni svojim životom, a duboko u sebi verujete da možete više – ovo predavanje je za vas.

Termin za uvodno predavanje:

Uvodno predavanje će se održati 14. maja od 18h do 20h u ulici Kraljice Natalije 28, sprat II. Predavanje je besplatnog tipa, ali je prijava neophodna.

Prijavi se za uvodno predavanje o Access Consciousness i Access Bars tehnikama.

* indicates required