Svet Neograničenih Mogućnosti

Biomimetička Mimikrija otključava sva mesta gde oponašate druge ljude i dobijate autentičnost, sopstveni kapacitet percipiranja, znanja, bivanja i primanja.

Biomimetička Mimikrija je jedan od najpoznatijih energetskih telesnih tretmana Access Consciousness-a (ukupno ima preko 50 telesnih procesa).

Biomimetičko je ono što zaključavate u svoje telo pokušavajući da kopirate ili razumete druge.

To je prirodna sposobnost tela da se prilagodi drugima. Ovo je veoma moćna tehnika za otklanjanje naslednih i preuzetih formi života, fizičkog izgleda i ponašanja. Iskorenjivanjem stvarnosti drugih ljudi ovim procesom počinjete da dobijate sebe i svoju stvarnost i da kreirate život na sopstveni način.

KAKO IZGLEDA OBUKA?

Obuka traje 3-4 sata.

Prvi deo obuke je teorijski. U tom delu učesnici se upoznaju sa istorijatom Access Consciousness-a (Pristupa svesti) i šta je Biomimtička Mimikrija, kako se radi i sa alatima koji se u toku rada koriste.

Proces se može raditi u odnosu na odredjene osobe, a pre svega u odnosu na majku, oca i druge članove porodice, bilo koga sa kim ste imali odnos, prijatelje, partnere, sve koje ste ikad smatrali mentorom, ljude kojima ste se divili ili ste imali strah od njih…

Drugi deo je posvećen praktičnoj obuci i u ovom delu učesnici obuke jedni drugima daju tretmane. Dva tretmana se daju i dva tretmana primaju.

Tretmani Biomimetička Mimikrija na obuci traju po 1 sat. U toku tretmana učesnik – klijent leži, a učesnik – terapeut polaže ruke na određenu poziciju.U toku rada tretmana voditelj obuke će pokazati položaj ruku i primenu Access Consciousness alata u konkretnim situacijama.

Po završetku obuke dobija se priručnik, internacionalni sertifikat da ste završili obuku za Praktičara Biomimetičke Mimikrije i mogućnost da se registrujete kao Access Biomimetic mimicry praktičar za ceo svet.

access_bars_obuka

ZA KOGA JE OVAJ PROCES?

Svako može naučiti da radi Biomimetičku mimikriju.

Ovaj telesni proces je jednostavno neophodan svima koji žele da istinski budu kreatori svoje realnosti. Veoma je jednostavan, a delotvoran. Za njega nije potrebno da imate formalnu medicinsku ili sličnu obuku.

Naučite Biomimetičku mimikriju da pomognete sebi i drugima oko sebe. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.

Preporučuje se i onima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( terapeutima, maserima, kiropraktičarima), kao i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem. Odlična je dopuna za SPA centre, anti-aging centre, wellness centre…

Ljudi, deca oponašaju tudja mišljenja i tačke gledišta kada druge treba da razumeju sa intelektualnog ili energetskog gledišta, a to zahteva da zaključaju u svoje telo sličnosti, kako bi imali jasnoću od svoje do tudje tačke gledišta.

 

ZAŠTO BAŠ OD MENE DA UČITE?

Ono što bih želela da podelim sa vama kroz ovu obuku je deo mog života, moje znanje i iskustvo koje sam stekla tokom godina rada sa raznim ljudima.

Moje putovanje kroz Access Consciousness je počelo ne tako davne 2012 – te godine kada sam posetila Love & Spirit Festival, koji se održavao u Beogradu.

Uvek sam volela da radim na sebi, i smatram da u taj rad treba konstantno ulagati. Na festivalu sam prisustvovala predavanju o Access Consciousness metodi, posebno o Access Bars tehnici.

To je bilo predavanje koje je promenilo moj život.

Od tada sam prošla mnogo Access seminara kod osnivača Accessa Consciusness-a Gary Douglasa i dr Dain Heera, kao i specijalističke kurseve kod drugih Sertifikovanih Access voditelja. Stalno usavršavanje dovelo me je i do licence Sertifikovanog Access voditelja – CF, koja mi već 5 godina omogućava da svim učesnicima seminara pružim maksimum.

Ova licenca nije „običan“ sertifikat već pokazatelj istrajnog rada na sebi i integrisanja znanja i umenja i utelovljenja onoga što daju seminari koji su preduslov za dobijanje ove licence.

access_bars_podgorica

Prijava je informativnog karaktera.

Nakon što popunite prijavu, u roku od 24h na mail će vam stići više informacija o načinu uplate i samoj ceni.

Obavezno proverite SPAM folder, jer se nekad desi da mail zaluta tamo.

U polju ‘Poruka’ naznačite da se prijavljujete za Obuku Biomimetička Mimikrija i kog datuma želite da prisustvujete obuci. 

Datum obuke:

17.03.2019   18h-21h

Prijavite se na obuku Biomimetička Mimikrija

* indicates required