Svet Neograničenih Mogućnosti

joe-robles-602626-unsplash-energetski-facelift

Energetski Facelift ™ je blag i negujući telesni proces koji na prirodan način učvršćuje kožu, ispravlja bore i podmlađuje vaše lice i celo telo.

Radi se o tretmanu polaganja ruku u kom se pokreću i aktiviraju razni procesi koji deluju na ćelijskom nivou. Proces deluje na svim nivoima. Bićete svedoci da se ovim tretmanom mogu unaprediti i neki drugi aspekti života, a ne samo „ispraviti“ bore.

KAKO IZGLEDA OBUKA?

Obuka traje 1 dan, 7 časova.

Prvi deo obuke je teorijski. U tom delu učesnici se upoznaju sa istorijatom Access Consciousnessa (Pristupa svesti) i šta je Pristup svesti, šta je Energetski facelift i kako se radi, kao i sa alatima koji se u toku rada koriste.

Upoznaćete Energetski facelift kao jedan od telesnih procesa koji otvara vrata podsvesti, tako što se u toku tretmana brišu uverenja koja ste „kupili“ o starenju, bolestima, isceljenju, izgledu i svemu ostalom, zbog čega starenje i izgled svog tela prihvatate kao neminovnost.

Proces starenja se u ovom tretmanu preokreće u proces podmlađivanja, obnavlja se DNK, a pored zatezanja lica i vrata, dolazi do regeneracije ćelija u celom telu, osnažuju se vitalni organi, jača imuni sistem, zarastaju rane ako ih ima, i na samoj obuci doživljavate više energije i lakoće u telu.

Posle teorijskog dela učesnici obuke gledaju 2 filma u kojima su prikazana 2 pristupa izvodjenju tretmana Energetskog facelifta, redosled pozicija polaganja ruku i više od toga.

Nakon filmova je pauza za ručak.

Drugi deo dana posvećen je praktičnoj obuci i u ovom delu učesnici obuke jedni drugima daju facelift tretmane.

Dva tretmana se daju i dva tretmana primaju. Tretmani na obuci traju po 1 sat i u toku tretmana učesnik – klijent leži, a učesnik – terapeut polaže ruke na odredjene delove tela, vrata i lica.

U toku rada tretmana voditelj obuke će pokazivati pozicije polaganja ruku i primenu Access alata u konkretnim situacijama – kako doći do željenih rezultata. Posle obuke učesnici prijavljuju promene vezane za svoj izgled lica i tela, partnerske i porodične odnose, karijeru, fizičko, psihičko i emotivno zdravlje.

Po završetku obuke učesnici dobijaju priručnik, šemu pozicija polaganja ruku kroz fotografiju u boji, internacionalni sertifikat da su završili obuku za Praktičara Access Energetic Facelift i mogućnost da se registruju kao Access Facelift praktičar za ceo svet.

rada_canak_3

ZA KOGA JE OBUKA?

Energetski Facelift može svako naučiti da radi. Nema ograničenja. Nema preduslova. Vrlo je jednostavan za učenje i za primenu.

Žene ga obožavaju, a i muškarci u novije vreme, jer su primetili da ovaj proces ne deluje samo na lice i telo već briše traumatska sećanja.

Kao proces i tretman koji na lepotu utiče iznutra, preporučuje se ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, djacima, sportistima, majkama sa decom, mladim ženama koje žele potomstvo, trudnicama …

Mnogo je bolje završiti obuku i imati za sebe i svoju porodicu alat koji se može koristiti u svakoj situaciji. Proces po završenoj obuci možete razmenjivati sa prijateljicama i biti jedna drugoj doprinos, u svakom smislu, i finansijskom. 

Ljudi koji su na obuku došli sa nedostatkom energije, umorom, depresivni, koji su „zapeli“ u nekom segmentu života i ne vide izlaz, sa promenama raspoloženja, ljutnjom, strahom, traumama, poremećajima u ishrani, pretilošću i svim ostalim što im uzrokuje bol, otpor, pritisak ili nelagodnost u životu promenili su mnogo više od onoga što su mogli da zamisle.

Energetski facelift može biti, kao dodatna tehnika, velika pomoć kozmetičarima, terapeutima, maserima, kiropraktičarima, medicinskim radnicima, svima koji se bave nekim oblikom rada na telu, ličnim rastom i razvojem. Odlična je dopuna za SPA centre, anti-aging centre, wellness centre…

ŠTA SE DOBIJA OBUKOM?

Alat koji ćete koristiti do kraja života za sebe i svoju porodicu za podizanje kvaliteta života bez obzira o kom segmentu se radi.

Spoznaćete da se ne morate mučiti, odricati, ustezati da biste izgledali lepo, osveženo, odmorno i podmladjeno. Efekti su vidljivi odmah, ali postoji i takozvani „eho“ efekat, pa se promene odvijaju mesecima posle tretmana.

Šta radi Energetski facelift:
• relaksira i daje osećaj lakoće u celom telu
• unosi radost i mir u vaš život, i briše tragove starenja i podmlađuje celo telo
• isceljuje i raspršuje zgusnutu energiju i blokade, povećava snagu i elastičnost tela i vodi vas da budete ono što istinski jeste i podiže nivo svesti
• možete skinuti 5 ili 10 godina s vašeg lica bez plastičnih operacija, skupih kozmetičkih preparata, botoxa
• promena dolazi iznutra, a tada su i rezultati vidljivi i trajni
• popravlja tonus mišića lica i tela
• ublažava ožiljke i koža postaje zdravija, kao i izgled celog tela.

Prednosti ove metode su da nema rizika, nema hiruške procedure, nema inekcija, tableta, anestezije i nema perioda oporavka.

karina-vorozheeva_ljubav_sreca_blagostanje
rada_canak_4

ZAŠTO BAŠ OD MENE DA UČITE?

Ova obuka treba da bude VAŠ izbor.

Ono što bih želela da podelim sa vama kroz ovu obuku je deo mog života, moje znanje i iskustvo koje sam stekla tokom godina rada sa raznim ljudima.

Moje putovanje kroz Access Consciousness je počelo ne tako davne 2012 – te godine kada sam posetila Love & Spirit Festival, koji se održavao u Beogradu.

Uvek sam volela da radim na sebi, i smatram da u taj rad treba konstantno ulagati. Na festivalu sam prisustvovala predavanju o Access Consciousness metodi, posebno o Access Bars tehnici.

To je bilo predavanje koje je promenilo moj život.

Od tada sam prošla mnogo Access seminara kod osnivača Access Consciousness-a Gary Douglas-a i dr Dain Heera, kao i specijalističke kurseve kod drugih Sertifikovanih Access voditelja. Stalno usavršavanje dovelo me je i do licence Sertifikovanog Access voditelja – CF, koja mi već 5 godina omogućava da svim učesnicima seminara pružim maksimum.

Ova licenca nije „običan“ sertifikat već pokazatelj istrajnog rada na sebi i integrisanja znanja i umenja i utelovljenja onoga što daju seminari koji su preduslov za dobijanje ove licence.

Prijava je informativnog karaktera.

Nakon što popunite prijavu, u roku od 24h na mail će vam stići više informacija o načinu uplate i samoj ceni.

Obavezno proverite SPAM folder, jer se nekad desi da mail zaluta tamo.

U polju ‘Poruka’ naznačite da se prijavljujete za Energetski Facelift Obuku i kog datuma želite da prisustvujete obuci. 

Datum obuke:

17.01.2020. | 10h – 17h

Prijavite se na obuku za Energetski Facelift

* indicates required