Svet Neograničenih Mogućnosti

Kvadratni koren iz - 1 je telesni proces polaganja ruku koji omogućava telu da sa lakoćom, za vrlo kratko vreme, samo nekoliko sati, prebrodi ono što se smatra normalnim ljudskim bolestima - virusne i bakterijske infekcije u telu.

Proces se pokazao kao izuzetan i kod iskorenjivanja artritisa. Može se koristiti i kod nesanice. Primenjuje se i na životinjama koje boluju od epilepsije. Ovo je energetski proces koji radi na molekularnoj strukturi tela i kao takav vrlo je moćan regenerativni telesni proces.

Pored imunog sistema može imati značajne efekte na rad drugih sistema kao: probavni, creva, dermalno-facijalni, metabolizam, respiratorni sistem, koštani sistem, limfni i hormonalni sistem, reproduktivni sistem, električni sistem tela i centralni nervni sistem.

Kvadratni koren iz -1 nema ograničenja i preduslova. Svako može da nauči da radi ovaj proces. Jednostavan je za učenje i jednostavan za primenu.

Radionica traje 4 sata. Pored teoretskog dela, primate dva tretmana i dva dajete.

antonika-chanel-467876-unsplash-kvadratni-koren-iz-1

Prijava je informativnog karaktera.

Nakon što popunite prijavu, u roku od 24h na mail će vam stići više informacija o načinu uplate i samoj ceni.

Obavezno proverite SPAM folder, jer se nekad desi da mail zaluta tamo.

U polju ‘Poruka’ naznačite da se prijavljujete za obuku Kvadratni Koren iz -1 i kog datuma želite da prisustvujete obuci. 

 

Datum obuke:

01.10.2019  |  18h – 21h

Prijavite se na obuku Kvadratni Koren iz -1

* indicates required