Svet Neograničenih Mogućnosti

bars_tacke

Access Bars ® je prva i osnovna radionica u Access Consciousness-u.

Laganim dodirom aktiviramo 32 tačke na glavi koje predstavljaju neko područije našeg života: Novac, tuga, radost, kreativnost, seksualnost, telo, kontrola, forma, struktura, odnosi, komunikacija…

Ove 32 tačke čuvaju elektromagnetske komponente svih misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koja ste ikada o bilo čemu imali.

Ove tačke sadrže sve misli, verovanja, emocije i razmišljanja koje ste pohranili u bilo kom životu. Access Bars vam pruža mogućnost da sve otpustite i pronađete svoj unutrašnji mir.

KAKO IZGLEDA BARS OBUKA?

Access Bars obuka traje 1 dan, 8 časova.

Prvi deo obuke je teorijski. U tom delu učesnici se upoznaju sa istorijatom Access Consciousnessa (Pristupa svesti) i šta je Pristup svesti, šta su Barsi i kako se rade, sa alatima koji se u toku rada koriste kao i dodatnim procesima koji se koriste u radu ili u odredjenim životnim situacijama.

Posle teorijskog dela učesnici obuke gledaju film od oko 20 minuta u kome Gary Douglas pokazuje kako se radi tretman, kako pronaći određene pozicije tačaka i više od toga.

Posle filma je pauza za ručak.

Drugi deo dana posvećen je praktičnoj obuci i u ovom delu učesnici obuke daju jedni drugima tretmane Barsa. Dva tretmana daju i dva tretmana primaju. Tretmani traju po 1 sat. U toku rada tretmana voditelj obuke pokazuje primenu alata u konkretnim situacijama.

Po završetku obuke učesnici dobijaju priručnik, šemu pozicija tačaka kroz fotografiju i crtež u boji, internacionalni sertifikat da su završili obuku za Bars praktičara.

Access Bars obuka je za sve koji žele promenu u bilo kom segmentu života ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska.

access_bars_obuka
rada_canak_4

ZA KOGA JE OVA OBUKA?

Access Bars obuka je namenjena svima, bez obzira na starost, pol ili zdravstveno stanje, nema kontraindikacija i nije predviđena samo za one koji nameravaju da znanje Bars praktičara pretvore u zanimanje ili dodaju svom zanimanju.

Obzirom da se Bars tretman preporučuje ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, đacima, sportistima, majkama sa decom, mladim ženama koje žele potomstvo, trudnicama … mnogo je bolje završiti obuku i imati za sebe i svoju porodicu alat koji se može koristiti u svakoj situaciji.

Tretmani na obuci pomoći će da se brže razreše životne situacije. Ljudi koji su na obuku došli sa nedostatkom energije, umorom, depresivni, sa lošim snom, koji su zapeli u nekom segmentu života i ne vide izlaz, sa promenama raspoloženja, ljutnjom, strahom, PTSP, traumama, poremećajima u ishrani, pretilosću i svim ostalim što im uzrokuje bol, otpor, pritisak ili nelagodnost u životu promenili su mnogo više od onoga što su mogli da zamisle.

Posle obuke učesnici prijavljuju promene vezane za partnerske i porodične odnose, karijeru, fizičko, psihičko i emotivno zdravlje.

Access Bars može biti, kao dodatna tehnika, velika pomoć terapeutima, maserima, kiropraktičarima, svima koji se bave nekim oblikom rada na telu, ličnim rastom i razvojem.

ŠTA SE DOBIJA OBUKOM?

Access Bars obuka daje znanje, zanimanje, promene koje niste mogli da dobijete na drugom mestu, alat koji ćete koristiti do kraja života za sebe i svoju porodicu za podizanje kvaliteta života bez obzira o kom segmentu se radi.

– Omogućava potpunu prisutnost u sadašnjem trenutku, i uči vas da živite bez prosuđivanja sebe i drugih. 
– Oslobađa vas kako bi mogli da primite energiju i isto tako prenesete na drugog. Otklanja vaše strahove i depresiju menjajući vašu vibraciju tako da prestajate da privlačite u svoj život ono što vas ometa, što vam ne služi i što ne želite.
– Otključava vaše potisnute talente, vaša znanja i sposobnosti koje ste pod uticajem drugih zaključali.
– Pomaže da uđete u vaš pun kapacitet i razvijete one potencijale koje ste zaboravili da posedujete.
– Osnažuje vas da se vratite osećaju radosti življenja koji ste imali kad ste bili dete.
– Vodi vas da budete ono što istinski jeste, i podiže nivo svesti, i otvara vas za beskonačne mogućnosti i menjaju vašu realnost u smeru koji sami kreirate.

karina-vorozheeva_ljubav_sreca_blagostanje
rada_canak

ZAŠTO BAŠ OD MENE DA UČITE?

Ova obuka treba da bude VAŠ izbor.

Ono što bih želela da podelim sa vama kroz ovu obuku je deo mog života, moje znanje i iskustvo koje sam stekla tokom godina rada sa raznim ljudima.

Moje putovanje kroz Access je počelo ne tako davne 2012 – te godine kada sam posetila Love & Spirit Festival, koji se održavao u Beogradu.

Uvek sam volela da radim na sebi, i smatram da u taj rad treba konstantno ulagati. Na festivalu sam prisustvovala predavanju o Access Consciousness metodi, posebno o Access The Bars tehnici.

To je bilo predavanje koje je promenilo moj život.

Od tada sam prošla mnogo Access seminara kod osnivača Accessa Consciusness-a Gary Douglasa i dr Dain Heera, kao i specijalističke kurseve kod drugih Sertifikovanih Access voditelja. Stalno usavršavanje dovelo me je i do licence Sertifikovanog Access voditelja – CF, koja mi već 5 godina omogućava da svim učesnicima seminara pružim maksimum.

Ova licenca nije „običan“ sertifikat već pokazatelj istrajnog rada na sebi i integrisanja znanja i umenja i utelovljenja onoga što daju seminari koji su preduslov za dobijanje ove licence.

Prijava je informativnog karaktera.

Nakon što popunite prijavu, u roku od 24h na mail će vam stići više informacija o načinu uplate i samoj ceni.

Obavezno proverite SPAM folder, jer se nekad desi da mail zaluta tamo.

U polju ‘Poruka’ naznačite da se prijavljujete za Access Bars Obuku i kog datuma želite da prisustvujete obuci. 

Termini Access Bars obuke:

16.01.2020.   |  11h – 19h

Prijavite se na Access Bars Obuku

* indicates required