Svet Neograničenih Mogućnosti

Moje ime je Rada Čanak. U životu sam mnogo putovala, učila, istraživala i interesovala se za sve ono za šta je vladalo uverenje da je iza granica mogućeg.

U decembru 2012. godine posetila sam Love and Spirit Festival koji se održavao u Beogradu, sa ciljem da čujem i naučim nešto novo. Na Festivalu sam prisustvovala predavanju o metodi Access Consciousness, posebno o Access Bars. U sebi sam osetila promenu i energiju koja je bila drugačija od bilo koje druge ranije. Odlučila sam da, ako ujutro budem osećala isto, odem na Bars radionicu. Otišla sam na radionicu i moj život se promenio. Promenila sam svoj život, a Access Consciousness mi je dao alate, koji su mi omogućili da dodjem do promene sa potpunom lakoćom.

U svakodnevnom životu je počelo sve da se dešava sa lakoćom i radošću. Takvo osećanje sam ponekad imala u životu i pre Access Bars-a, ali bi se ono izgubilo, a nisam znala kako da ga vratim. Tada nisam znala da sama sebe ograničavam i blokiram kada tražim odgovore i rešenja na racionalnom nivou, umesto da postavljam pitanja koja me osnažuju.

rada_canak_4

Access Consciousness me je naučio da uvek budem svoja, da postavljam pitanja i da ne očekujem odgovore, jer samo tada osećam lakoću, lepotu i radost života, a da mi za to nije potreban poseban razlog.

Preko 20 godina sam proučavala različite metode i tehnike, a tokom poslednjih 15 godina završila sam sledeće tehnike : Energoinformaciona dijagnostika i korekcija, EFT – Tehnika emocionalne slobode, Kvantni dodir, Bowen, Tesla metamorfoza zdravlja, Tesla metamorfoza isceljivanja na daljinu,Tesla metamorfoza svetlosnog tela, QE tehnika – dr Frank Kinslow, Sunyoga meditacija, Ho´oponopono, Wingwave Coaching, Life Coaching i mnoge druge, ali uvek sam mislila i osećala da postoji nešto moćnije i brže što bih mogla da primenim u radu.

Sa Access Consciousness – Pristupom svesti je moj život počeo toliko brzo da se menja i tako brzo su se dešavale začudjujuće stvari kakve do tada nisam iskusila. Uz Access Bars, druge telesne procese i druge Access Consciousness alate (Pristupa svesti) u radu na sebi i sa klijentima koristim i neke od ranijih tehnika.

Pokretanje Access Bars-a mi je donelo više sreće, bistre misli, jasnije vidjenje situacija i ljudi, omogućilo promenu tačaka gledišta i da sve što radim u svakodnevnom životu radim sa lakoćom i radošću.

Volim Access Consciousness alate i tehnike i neverovatno je kako jednostavno i lako mogu da rešim situacije u svom životu i da pomognem drugim ljudima da to isto urade. Prosto, sve deluje magično! Sa lakoćom sam prihvatila alate Accessa, implementirala ih u svoj život i sa radošću ih delim sa ljudima iz celog sveta.

Kao terapeut, nikada nisam iskusila tako dinamične alate i procese u pogledu brzine i dubine promena svih aspekata života kao što se dešava sa Access Consciousness. Ove tehnike su toliko efikasne da vam čak i jedan tretman može doneti spektakularne rezultate. Za mene nema veće radosti od one kada delim ove alate sa drugima.

Šta ako biste otvorili vrata svemu za šta ste mislili da nikada ne biste mogli biti i postati ?
Šta ako biste ceo život sa lakoćom mogli da promenite u nešto više?
Šta ako bi sve u ovom životu radilo za vas?
Šta ako samo treba da budete svoji da bi promenili svoj život?

rada_canak_3

Od 1995.g sam istraživala različite metode i tehnike, a od 2000.g sam počela svesno da proučavam i primenjujem tehnike za koje sam se edukovala.

Beograd je grad u kome živim, ali držim Bars i druge radionice kao i individualne Bars i Body Process tretmane i u drugim zemljama. Uživam u putovanjima po zemlji i inostranstvu, pa ukoliko želite da budete domaćin – organizator radionica u vašem gradu, molim vas da me kontaktirate putem canakrada@gmail.com radi preciznijeg dogovora.

Rada Čanak,
Access Consciousness® Certified Facilitator
Access Consciousness ® Bars Facilitator
Access Consciousness® Body Process Facilitator
Access Consciousness® Facelift Facilitator

PRESS

Rada Čanak za Monna Magazin: http://www.monnamagazin.me/index.php/spirit-living/1761-bars-tehnika-dovodi-do-zeljenih-promjena