Svet Neograničenih Mogućnosti

Access Consciousness Temeljni kurs (Foundation) vas uči kako izaći iz matrice ove stvarnosti.

Počećete razotkrivati tačke gledišta koje vas ograničavaju. Ukoliko ih promenite, dopustićete sebi mogućnost funkcionisanja iz pitanja, izbora, mogućnosti i doprinosa. Access Consciousness™  je poučan sistem za delovanje izvan ograničenja sveta koji ne funkcioniše za vas.

Sve je lako promeniti kad sagledate životne sadržaje iz potpuno drugačije perspektive. U svemu što vas ograničava funkcionišete iz ne-svesti.

Šta umesto toga možete da odaberete?

Rada_canak_Dain_Heer
Rada_canak_Gary_Douglas

Tražite li ključeve koji će otključati ograničenja ove stvarnosti i dopustiti vam da zakoračite u beskrajne mogućnosti?

Otkrićete kako da istinski stvorite svoj život takvim kakvim ga želite. Access Consciousness Temeljni kurs daje vam još veću svesnost o vama kao beskrajnom biću i beskrajnim izborima koji su vam dostupni. Bićete iznenadjeni mogućnostima.

Access Consciousness Temeljni kurs (Foundation) vode isključivo sertifikovani Access Consciousness voditelji.

Šta dobijate?

Dobićete praktične, stvarne životne alate uključujući i neke procese polaganja ruku na telo. Najveća moć je sposobnost promene i transformacije bilo čega i svega.

Ova obuka traje 4 dana i preduslov je da ste završili Access Bars.

rada-canak

rada_canak_4

ZAŠTO BAŠ OD MENE DA UČITE?

Ono što bih želela da podelim sa vama kroz ovu obuku je deo mog života, moje znanje i iskustvo koje sam stekla tokom godina rada sa raznim ljudima.

Moje putovanje kroz Access Consciousness je počelo ne tako davne 2012 – te godine kada sam posetila Love & Spirit Festival, koji se održavao u Beogradu.

Uvek sam volela da radim na sebi, i smatram da u taj rad treba konstantno ulagati. Na festivalu sam prisustvovala predavanju o Access Consciusness metodi, posebno o Access The Bars tehnici.

To je bilo predavanje koje je promenilo moj život.

Od tada sam prošla mnogo Access Consciusness seminara kod osnivača Gary Douglasa i dr Dain Heera, kao i specijalističke kurseve kod drugih Sertifikovanih Access voditelja.

Stalno usavršavanje dovelo me je i do licence Sertifikovanog Access voditelja – CF, koja mi već 5 godina omogućava da svim učesnicima seminara pružim maksimum.

Ova licenca nije „običan“ sertifikat već pokazatelj istrajnog rada na sebi i integrisanja znanja i umenja i utelovljenja onoga što daju seminari koji su preduslov za dobijanje ove licence.

Prijava je informativnog karaktera.

Nakon što popunite prijavu, u roku od 24h na mail će vam stići više informacija o načinu uplate i samoj ceni.

Obavezno proverite SPAM folder, jer se nekad desi da mail zaluta tamo.

U polju ‘Poruka’ naznačite da se prijavljujete za Access Consciousness Obuku i kog datuma želite da prisustvujete obuci.

Datum obuke:

08. – 11.12.2019.  |  10 – 17h

Prijavite se na Access Consciousness Temeljni kurs

* indicates required