Svet Neograničenih Mogućnosti

Kako Pristupiti Svesti

Access Consciusness je tehnika pomoću koje možemo pristupiti svesti. Ova tehnika sadrži alate (verbalne procese) koji vam pomažu u eliminisanju stresa, poboljšanju partnerskih odnosa, redukovanju telesne težine, podizanju imuniteta, kreiranju radosti u poslovanju i primanju svega i novca i još mnogo toga. Uči vas kako da ono što doživljavate kao problem pretvorite u mogućnost na najlakši način.

Mnogi od vas će ovo smatrati ‘ludim’, ali kako možete da znate ako ne probate? Ako sagledate situaciju u kojoj se sad nalazite da li biste voleli da je promenite na bolje? Setite se da svest obuhvata sve vaše psihičke doživljaje poput misli, osećanja, potrebe, sećanja…

Osnivač Access Consciousness-a Geri Daglas je otkrio 32 tačke (Barse) koje se nalaze na našoj glavi i koje čuvaju elektromagnetski naboj svih naših misli, uverenja i sećanja koje smo, ko zna od kada, imali i zadržali o svemu što danas znamo. Pokretanjem bars tačaka laganim dodirom dolazi do otpuštanja elektromagnetskog naboja, u telu se oseti lakoća i pogled na život počinje da se menja.

Kroz obuku vas vodi Sertifikovani Access Bars Facilitator (voditelj) koji vas u prvom delu obuke upoznaje sa svim alatima i mogućnostima Access  Consciousness-a, a u drugom delu radi sa vama praktičnu obuku primanja i davanja tretmana.

Cilj ove obuke, pored toga da živite lagodno i u balansu, je da vas osnaži i da vam pokaže da ste vi kreator svog života i da možete posle obuke da izaberete da vam to bude i posao – da radite tretmane drugima i tako doprinosite sebi i njima.

Rada_canak_Gary_Douglas

Jedan od moćnih alata Access Consciousness pomoću kojeg pristupamo svesti jeste pitanje.

Pitanje nije rečenica koja na kraju ima znak pitanja, već je pitanje dizajnirano tako da vam otvara vrata za neograničene mogućnosti. Takvo pitanje je : „Kako može biti bolje od ovoga?“ i koristi se u situacijama koje nam izgledaju „loše“ i kada nam se čini da je sve „dobro“. U toku obuke uči se kako postavljati pitanje i kako biti pitanje.

U video ispod teksta možete poslušati moje gostovanje u emisji Sirovi Život Maje Volk sa koleginicom Natašom Ivanković.