Svet Neograničenih Mogućnosti

Kako Negativna Energija Utiče Na Naš Život

Negativna energija potiče iz naših misli, naših stavova, i pogleda na svet. Ako ne verujete u sebe i živiti u strahu vrlo je verovatno da tako zračite prema drugim ljudima.

Sigurno ste se nekad susreli sa osećajem neprijatnosti kada uđete u radnju po namirnice i osoba koja radi bude vrlo neljubazna prema vama.

Jasno je da svako od nas ne može da bude 24/7 nasmejan i razdragan, ali isto tako kada se ne osećamo dobro, kad nismo u balansu, treba da dođemo do rešenja i popravimo situaciju.

ramon-salinero-271002-unsplash-negativna-energija

Vera u sebe i kontinuirani rad na sebi je rešenje.

Negovanjem svog unutrašnjeg bića postižete bolju povezanost sa samim sobom, i sa svojim telom. Neophodno je da vodite računa o svom telu i stanju uma, jer vas negativne misli i emocije mogu uvesti u začaran krug iz koga je ponekad teško izaći.

U negativne emocije možemo svrstati zavist, bes, ljubomoru, mržnju, itd… Ove emocije vam nisu prijatelji, one ‘zagađuju’ vaš um. Samim tim ne možete da projektujete realnu sliku sveta i ljudi oko vas. Da biste izašli iz tog stanja nezadovoljstva potrebno je da postanete prvo toga i svesni, svesni da to niste vi.

Vi ste kreator vašeg života i zato ga kreirajte kako vama odgovara, sa lakoćom.

Ukoliko imate želju i svesni ste da treba nešto da preduzmete, ali niste sigurni odakle da počnete pokušajte da se okružite ljudima sličnog razmišljanja koji će razumeti kroz šta prolazite. Budite spremni i otvoreni da primite nove informacije. Naučite da se radujete malim stvarima. Hranite sebe dobrom knjigom, umetnošću, i muzikom.

Duboko u svima nama čuči pozitivna energija koja čeka na svoj momenat.

Uz prave ljude i alate koji će vam olakšati da se vratite u balans, mnogo brže ćete pronaći put do unutrašnjeg mira i sreće. Pročitajte šta je to Access Consciousness i kako vam može pomoći u tome.