Svet Neograničenih Mogućnosti

Access Bars Tehnika Kroz Pogled Neuronauke

Access Bars tehnika kroz pogled Neuronauke je ispitivanje onoga šta se dešava u mozgu pre i posle Access Bars tretmana, koje je prezentovao Dr.Jeffrey L.Fannin, sa Gary Douglasom i Dr. Dain Heerom, kreatorima Access Consciousnessa.

Access Bars tehnika je sama srž i temelj Access Consciousness-a. Ovo može da bude polazna tačka velike avanture i nešto što dodajete svom životu da vam pomogne u kreiranju više lakoće u svemu.

Dr. Dain Heer je rekao:

,,Postoje dve stvari koje će sve promeniti u vašem životu …. Access Bars i izbor. Zvuči suviše dobro da bi bila istina? Verujte mi, ja sam postigao !” 

,,Sve sam probao pre nego što sam otkrio Access Bars tehniku. Tokom nedelja, kada sam napravio konačan dogovor sa univerzumom, da ili će se moj život promeniti funkcionalno, ili me neće biti, Bars je ušao u moj život”, kaže Heer.

Tokom proteklih 15 godina sam sličnu priču čuo od desetina hiljada ljudi, da Barsi izgledaju suviše dobro da bi bili istiniti. A, ipak, ako im date šansu (i sebi) sve se može promeniti.

Rada_canak_Dain_Heer

Na nedavnoj konferenciji, koja se zove Secret Knock, Gary Douglas i Dr. Dain Heer su imali čast da prezentuju Access Consciousness. Posle njihove prezentacije sreli su se sa Dr.Jeffrey L.Fannin, neuro naučnikom koji, analizira mozak i kognitivne sposobnosti već 15 godina.

Odlučio je da izvrši improvizovanu analizu onoga šta se dešava u nečijem mozgu posle jednog Access Bars tretmana. Ono što je saznao, bilo toliko fenomenalno da ga je oborilo s nogu !

Video sa prezentacije možete pogledati ispod teksta.

Dr.Jeffrey L.Fannin je na polju neuro nauke preko 15 godina i kreator je Centra kognitivnog poboljšanja. Da saznate više o njegovom radu idite na: http://www.enhanceyourbrain.com/ ili http://thoughtgenius.com/